培訓

網校

教材

題庫

您現在的位置:廣州成考網>備考資料>專升本試題>2020年成考專升本《英語》練習題及答案4

2020年成考專升本《英語》練習題及答案4

時間:2020年01月02日 廣州成考網,專注成人高考

導讀:成人高考英語是大家相對于其他科目能多拿分的科目。為方便考生,廣州成考網的小編整理了成考英語復習資料,以下2020年成考專升本《英語》練習題及答案4,希望對大家有用!

1、Are there still tickets _______ on the morning flight to Shenzhen?

A. free

B. suitable

C. available

D. ready

答案:C

2、He can ____speak Chinese ____English. So he can communicate with Chinese students and English students.

A. neither…nor

B. either…or

C. not only…but also

D. either…nor

答案:C

3、This is _______pen. _______ is over there.

A. your, Mine

B. yours, My

C. mine , Yours

D. your, My

答案:A

4、Chinese martial arts are ______great interest _______ many foreigners.

A. in ... to

B. of ... to

C. in ... in

D. of ... in

答案:B

5、Technicians with good skills are always ______.

A. on the demand

B. on demand

C. in the demand

D. in demand

答案:D。

6、I'd like to make a ________ for two double rooms on Tuesday.

A. reservation

B. decision

C. mind

D. reserve

答案:A。

7、I’m going to cook for the whole family _______, It’s no trouble.

A. however

B. but

C. anyway

D. always

答案:C。

8、I am_______________ overseas market.

A. in charge of

B. charge of

C. take charge of

D. in the charge of

答案:A。

9、Could you send us your passport by ____________post .

A. registered

B. registering

C. recommends

D. recommending

答案:A。

10、The food in the canteen is _______.

A. detailed

B. delighted

C. delicious

D. decided

答案:C。

11、The foreign teachers usually have their meals at the school

A. library

B. lab

C. bookshop

D. canteen

答案:D。

12、These students have little ______for how others look at them.

A. thinking

B. thought

C. concern

D. consideration

答案:C。

13、Mr. Liu works with a travel agency as a ______.

A. tourist guide

B. tour guide

C. travel guide

D. trip guide

答案:B。

14、I was ________in a small countryside in China.

A. brought up

B. bring up

C. raised up

D. raise up

答案:A。

15、The dress is so beautiful; Can I ________?

A. try it on

B. try on it

C. try them on

D. try on them

答案:A。

16、They sold the old furniture to make ________ for the new.

A. a room

B. a space

C. room

D. space

答案:C。

17、We______ quite a lot of English this term. We _______a bit every day.

A. have learned ; learn

B. learned; have learned

C. learned; learned

D. learned; learning

答案:A。

18、This silk scarf will __________ me ________China.

A. remind; of

B. remember; to

C. reminding; of

D. remembering ; to

答案:A。

19、_____nice the weather it is!

A. What a

B. How a

C. What

D. How

答案:D。

20、We cannot judge a person only by his_______ conditions.

A. economical

B. economics

C. economic

D. economy

答案:C。

21、The sun heats the earth , __ _ makes it possible for plants to grow .

A. where

B. when

C. that

D. which

答案:D。

22、There is a ________ of two hours with the 7:40 train.

A. delay

B. change

C. schedule

D. timetable

答案:A。

23、You can make a lot of friends if you_ ____ this club .

A. take part in

B. join

C. enter

D. come in

答案:B。

24、You should ______ with your name, sex, age and address.

A. fill in the form

B. filling the form

C. full of the form

D. full the form

答案:A。

25、I _______get up late, but now I usually get up at six in the morning.

A. used to

B. am used to doing

C. am used to

D. get used to doing

答案:A。

26、Department stores offer a big ____ of items.

A. kind

B. variety

C. type

D. model

答案:B。

27、The garments in the department store are so expensive that I can't __them.

A. buy

B. purchase

C. afford

D. take

答案:C。

28、We soon arrived  the airport.

A. in

B. at

C. on

D. of

答案:B。

29、John is busy   his girlfriend with her paper.

A. to help

B. helping

C. help

D. helps

答案:B。

30、They __ ______ good friends and often visited each other.

A. are used to being

B. are used to be

C. used to being

D. used to be

答案:D。

31、 一I’ve got a little _____ in my house. 一Why not keep two or more?

A. juice

B. mice

C. bread

D. fish

答案:D。

32、I wanted to explain,but he didn’t give me any _______

A. excuse

B. chance

C. way

D. choice

答案:B。

33、When I hurriedly got to the airport; the lady at the window told me that there were no ________ left on that plane.

A. places

B. seats

C. space

D. room

答案:B。

34、—Why did you laugh just now —Ted wanted to tell us ___ very funny story, but he forgot end himself.

A. a; an

B. the; the

C. the; a

D. a; the

答案:D。

35、一Shall we pay ____visit to Expo 2010, Shanghai? 一No,I'd rather stay at home and play football

A. a; the

B. the;a

C. 不填,the

D. a,不填

答案:D。

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成考專升本《英語》練習題及答案5

下一篇:2020年成考專升本《英語》練習題及答案3

我來說兩句

已有0條評論

加微信,及時獲取成考資訊

成考網微信二維碼
中山大學成人高考培訓班2

資訊排行

  • 熱點
  • 推薦
  • 最新
  1. 1

    2018年成考報考時間以及注意事項

  2. 2

    成考專升本考上后還要讀幾年?

  3. 3

    2018年取消專升本

  4. 4

    2017年廣州暨南大學有自主招生嗎?

  5. 5

    2016年全國成人高校招生統一考試時間表

  6. 6

    2019年應該這樣了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要讀幾年畢業?

  8. 8

    廣東省2016年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

  9. 9

    2018年專升本改革

  10. 10

    廣東省2015年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

2020年成人高考教材資料

快速鏈接

關于我們|收藏本站|歷史版本|投訴建議|聯系我們|幫助中心|手機版| 分享到:

Copyright ? 2006-2020 廣州成考網 廣州成考網絡科技有限公司 版權所有

未經gzck.com.cn 授權不得轉載本站內所有資料 粵ICP備09002093號-3

廣州市海珠區昌崗東路271號(廣州市紡織服裝研究所)六樓全層 電話:13512711330

網上報警 安全聯盟官網驗證

粵公網安備 44010502000635號

電話咨詢

13512711330

教材購買

鐘老師

13602489835

刺激战场最强战队冠军