培訓

網校

教材

題庫

您現在的位置:廣州成考網>備考資料>高升專試題>2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案13

2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案13

時間:2020年01月06日 廣州成考網,專注成人高考

導讀:成人高考英語是相對于高起專考生比較重要的得分科目。為方便考生,廣州成考網的小編整理了成人高考英語復習模擬試題,以下是“2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案13”,希望對大家有用!

1. There is _______ old woman in the car.

A. / B. the

C. a D. an

2. My mother is ______. I have to look after her.

A. in the hospital

B. at a hospital

C. in hospital

D. in a hospital

3. Miss Chen _____ 20 dollars buying a new handbag last week.

A. paid B. spent

C. cost D. took

4. The teacher told the children, “It is very important _____ careful ______fire.

A. to be; with B. is; with

C. being; with D. to be; to

5. ---_____ is Mike?

---I think he’s at school.

A. who B. where

C. what D. how

6. _____ exciting film it is!

A. what an B. what

C. how an D. how

7. John told me to ________ the pictures _______ tomorrow.

A. take; here

B. bring; there

C. taking; there

D. bring; here

8. There ______ a lot of ______ in the kitchen and it was very _______.

A. was; smoke; hot

B. were; smokes; hot

C. was; smoke; hotter

D. were; smoke; hotter

9. Do you ______ drive on the left in Britain?

A. have to B. must

C. should D. may

10. It’s very hot today. Please keep the windows _______.

A. opening B. open

C. opens D. to open

11. --- I haven’t seen Li Wei for three days. Is he ill?

---______. His mother told me that he was in hospital.

A. I am afraid so

B. I hope not

C. I don’t hope

D. I am afraid not

12. I’d been expecting _____ letters the whole morning, but there weren’t _____ for me

A. some, any

B. a few, none

C. some, one

D. many, none

13. --- I called you yesterday evening, but there was no answer.

--- Oh. I am sorry I ____ dinner at my friend’s home.

A. have

B. had

C. was having

D. have had

14. --- I was told to be here before eight.

--- Oh, you_____. I’m sorry for not telling you that we have changed the plan.

A. must B. can’t

C. may D. needn’t

15. ---Jimmy is leaving for a holiday.

---Really? Where _____ he _____?

A. has, gone B. will, go

C. did, go D. does, go

16. ---Shall we go on working?

---Yes, _____ I prefer to have a rest.

A. when B. if

C. because D. though

17. --- What delicious cakes!

--- They would taste ____ with butter.

A. good B. better

C. bad D. worse

18. She ______ so much ______her mother.

A. looks; like

B. looks; for

C. looks; after

D. looks forward; to

19. Mr white likes to live in a ______ place.

A. quite B. quie

C. quick D. quietly

20. Kate has a cat ______ Mimi.

A. called B. call

C. to call D. calling

21. Xiao Ming wears a pair of glasses and always looks at people _____ his glasses.

A. through B. on

C. thought D. by

22. I like this silk dress , and it _____ so soft and comfortable.

A. is feeling B. feels

C. has felt D. is felt

23. Would you please drive faster? My flight is ______

A. taking off B. getting off

C. turning off D. putting off

24. --- Can you speak French?

--- Only _______.

A. little B. a little

C. few D. a few

25. I can’t go with you. I have _____ to do.

Many works

B. a lot of works

C. much works

D. many work

2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案13參考答案

1 D

2 D

3 B

4 A

5 B

6 A

7 D

8 A

9 A

10 B

11 A

12 A

13 C

14 D

15 B

16 D

17 B

18 A

19 B

20 A

21 A

22 B

23 A

24 B

25 C

添加微信,快速了解成人高考

上一篇:2020年成人高考高起專《英語》練習題及答案12

下一篇:沒有了

我來說兩句

已有0條評論

加微信,及時獲取成考資訊

成考網微信二維碼
中山大學成人高考培訓班2

資訊排行

  • 熱點
  • 推薦
  • 最新
  1. 1

    2018年成考報考時間以及注意事項

  2. 2

    成考專升本考上后還要讀幾年?

  3. 3

    2018年取消專升本

  4. 4

    2017年廣州暨南大學有自主招生嗎?

  5. 5

    2016年全國成人高校招生統一考試時間表

  6. 6

    2019年應該這樣了解成人高考

  7. 7

    成人本科的方式,成人本科要讀幾年畢業?

  8. 8

    廣東省2016年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

  9. 9

    2018年專升本改革

  10. 10

    廣東省2015年各類成人高校招生錄取最低控制分數線

2020年成人高考教材資料

快速鏈接

關于我們|收藏本站|歷史版本|投訴建議|聯系我們|幫助中心|手機版| 分享到:

Copyright ? 2006-2020 廣州成考網 廣州成考網絡科技有限公司 版權所有

未經gzck.com.cn 授權不得轉載本站內所有資料 粵ICP備09002093號-3

廣州市海珠區昌崗東路271號(廣州市紡織服裝研究所)六樓全層 電話:13512711330

網上報警 安全聯盟官網驗證

粵公網安備 44010502000635號

電話咨詢

13512711330

教材購買

鐘老師

13602489835

刺激战场最强战队冠军